La lucha contra el nihilismo: la recuperación platónica de Stanley Rosen - Vela Rodríguez, Manuel (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Stanley Rosen es un filósofo estadounidense prácticamente inédito en castellano, pero prolífico e interesante. Sus preocupaciones se orientan hacia tres tareas conectadas: la revisión y recuperación de Platón, la querella entre los antiguos y los modernos y la lucha contra el nihilismo. Su gran proyecto filosófico ha sido, quizás, el de atender al lenguaje cotidiano para ofrecer una inversión de Heidegger, a su juicio, el gran obstáculo para dar una posibilidad nueva a la filosofía. Este libro no tiene más intención que presentar su obra al interesado en reflexionar sobre la naturaleza humana.@Stanley Rosen es un filòsof nord-americà pràcticament inèdit en castellà, però prolífic i interessant. Les seues preocupacions s'orienten cap a tres tasques connectades: la revisió i recuperació de Plató, la querella entre els antics i els moderns i la lluita contra el nihilisme. El seu gran projecte filosòfic ha estat, potser, el d'atendre al llenguatge quotidià per a oferir una inversió de Heidegger, al seu parer, el gran obstacle per a donar una possibilitat nova a la filosofia. Aquest llibre no té més intenció que presentar la seua obra a l'interessat a reflexionar sobre la naturalesa humana.