Arthur Miller: visiones desde el nuevo milenio - Varios autores (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Recopilación de ensayos y reflexiones que comparten el deseo de arrojar una nueva luz sobre la obra de Arthur Miller, uno de los dramaturgos más importantes del siglo XX y figura clave en el desarrollo del moderno teatro norteamericano. Útil herramienta para aquellos que busquen un primer contacto con su obra, y para los que ya la conocen, que se interesen por nuevas perspectivas.@Recopilació d'assajos i reflexions que comparteixen el desig de fer una nova llum sobre l'obra de Arthur Miller, un dels dramaturgs més importants del segle XX i figura clau en el desenvolupament del teatre nord-americà modern. Útil eina per a aquells que cerquen un primer contacte amb la seua obra, i per als qui ja la coneixen, que s'interessen per noves perspectives.