Herencias Straussianas - Varios autores (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
"Los autores de este libro tratan de saber si el acceso a la verdad filosófica no será tan difícil en el presente como en el pasado, en la cercanía de la vida política cotidiana o efímera y, especialmente, en la vida política democrática surgida, con el carácter de una 'verdad evidente por sí misma', de la Declaración de Independencia y la Constitución de los Estados Unidos de América. Los autores de este libro han examinado su propia manera de leer a Strauss a la luz de las herencias straussianas, en un momento especialmente confuso y seguramente complaciente a izquierda y derecha en que se ha hecho caso omiso de lo que Strauss llamó 'la necesidad logográfica', la necesidad de aprender a leer lo que los grandes pensadores han escrito sin equivocarse. Pero sin la aceptación de la necesidad logográfica, la libertad de expresión no podría albergar nunca la evidencia de la verdad. Este libro se ha escrito de acuerdo con esa necesidad y con esa libertad; se ha escrito para recuperar la armonía entre la necesidad logográfica y la libertad de expresión.@Els autors d'aquest llibre tracten de saber si l'accés a la veritat filosòfica no serà tan difícil en el present com en el passat, en la proximitat de la vida política quotidiana o efímera i, especialment, en la vida política democràtica sorgida, amb el caràcter d'una 'veritat evident per si mateixa', de la Declaració d'Independència i la Constitució dels Estats Units d'Amèrica. Els autors d'aquest llibre han examinat la seua pròpia manera de llegir a Strauss a la llum de les herències straussianas, en un moment especialment confús i segurament complaent a esquerra i dreta en què s'ha fet cas omís del que Strauss va anomenar 'la necessitat logogràfica', la necessitat aprendre a llegir el que els grans pensadors han escrit sense equivocar-se. Però sense l'acceptació de la necessitat logogràfica, la llibertat d'expressió no podria albergar mai l'evidència de la veritat. Aquest llibre s'ha escrit d'acord amb aqueixa necessitat i amb aqueixa llibertat; s'ha escrit per a recuperar l'harmonia entre la necessitat logogràfica i la llibertat d'expressió."