Elementos de física aplicada - Varios autores (Educació. Laboratori de Materials, 2011)
La idea de este texto surge dentro del marco general de los proyectos de innovación educativa (EEES). El primer paso para fomentar el autoaprendizaje del alumno ha de ser el de facilitar la comprensión y su desarrollo aportando la explicación de los principales contenidos, los ejercicios que facilitan tanto la asimilación del programa como la autoevaluación. El presente estudio aplica este principio a la asignatura Física aplicada y Físico-Química del primer curso de la licenciatura de Farmacia.@La idea d'aquest text sorgeix dintre del marc general dels projectes d'innovació educativa (EEES). El primer pas per a fomentar l'autoaprenentatge de l'alumne ha de ser el de facilitar la comprensió i el seu desenvolupament aportant l'explicació dels principals continguts, els exercicis que faciliten tant l'assimilació del programa com l'autoavaluació. El present estudi aplica aquest principi a l'assignatura Física aplicada i Física-Química del primer curs de la llicenciatura de Farmàcia.