Matemáticas empresariales - Ivorra Castillo, Carlos (Educació. Laboratori de Materials, 2011)
"Esta exposición del material preciso para el estudio de la asignatura Matemáticas empresariales tiene una triple característica: 1) Supone una serie de reacciones interdisciplinares; 2) no presenta la teoría matemática de manera cerrada, sino siempre en contextos en los que el alumno deberá utilizarla en otras asignaturas; 3) une al rigor y la precisión en la exposición una estructura del texto que permite leerlo en varios niveles de profundidad. Sin duda alguna, esta propuesta debería ser atentamente considerada en momentos de innovación, como los presentes.@Aquesta exposició del material precís per a l'estudi de l'assignatura Matemáticas empresariales té una triple característica: 1) Suposa una sèrie de reaccions interdisciplinàries; 2) no presenta la teoria matemàtica de manera tancada, sinó sempre en contextos en què l'alumne haurà d'utilitzar-la en altres assignatures, i 3) uneix al rigor i la precisió en l'exposició una estructura del text que permet llegir-lo en diversos nivells de profunditat. Sens dubte, aquesta proposta hauria de ser atentament considerada en moments d'innovació, com els presents."