Cálculo diferencial Teoría y problemas - Mazón Ruiz, José M. (Educació. Laboratori de Materials, 2011)
Adaptado a las actuales tendencias de los planes de estudio, y pensando en los estudiantes que acceden a esta materia desde varias disciplinas, como Matemáticas, Físicas, Ingenierías y Arquitectura, este texto es un manual teórico-práctico sobre cálculo diferencial de varias variables reales. Destacando los asuntos básicos y troncales y huyendo de formalismos innecesarios, en cada capítulo se presenta una selección de problemas, los cuales son solucionados detalladamente en un apéndice final.@Adaptat a les actuals tendències dels plans d'estudi, i pensant en els estudiants que accedeixen a aquesta matèria des de diverses disciplines, com Matemàtiques, Físiques, Enginyeries i Arquitectura, aquest text és un manual teòric i pràctic sobre càlcul diferencial de diverses variables reals. Destacant els assumptes bàsics i troncals i fugint de formalismes innecessaris, en cada capítol es presenta una selecció de problemes, els quals són solucionats detalladament en un apèndix final.