Elementos de física aplicada y biofísica - Delegido Gómez, Jesús (Educació. Laboratori de Materials, 2011)
Manual pensado para facilitar el seguimiento de las clases de la asignatura de Física común a los grados de Farmacia, Veterinaria, Nutrición y dietética y Ciencia y tecnología de los alimentos. Este texto surge dentro del marco general de los proyectos de innovación educativa, con los que se pretende fomentar el autoaprendizaje del alumnado. Por ello se facilita una lectura anticipada de la disertación del profesor en el aula así como un buen número de ejercicios propuestos. La gran mayoría de ellos están resueltos detalladamente aunque hay otros que están solamente esbozados, de forma que requieren un esfuerzo por parte del alumnado al mismo tiempo que propicia un diálogo entre el profesorado y alumnado. Dado el carácter práctico de la asignatura, se incluyen también prácticas de laboratorio que se realizan durante el curso y que facilitan la comprensión de las mismas.@Manual pensat per facilitar el seguiment de les classes de l'assignatura de Física comuna als graus de Farmàcia, Veterinària, Nutrició i dietètica i Ciència i tecnologia dels aliments. Aquest text sorgeix dins del marc general dels projectes d'innovació educativa, amb els quals es pretén fomentar l'autoaprenentatge de l'alumnat. Per això es facilita una lectura anticipada de la dissertació del professor a l'aula així com un bon nombre d'exercicis proposats. La gran majoria d'ells estan resolts detalladament encara que hi ha uns altres que estan solament esbossats, de manera que requereixen un esforç per part de l'alumnat al mateix temps que propicia un diàleg entre el professorat i alumnat. Donat el caràcter pràctic de l'assignatura, s'inclouen també pràctiques de laboratori que es realitzen durant el curs i que faciliten la comprensió de les mateixes.