English as a GloCalization Phenomenon. Observations from a Linguistic Microcosm - Varios autores (English In The World Series, 2011)
Las contribuciones que recoge este volumen describen, desde perspectivas multidisciplinares, la utilización del inglés como fenómeno global/local en contextos académicos. En particular, el volumen toma como referente la utilización del idioma en un pequeño 'microcosmos' universitario e interpreta desde distintos enfoques teóricos la construcción de identidades sociales y la negociación de significados entre los miembros de dicha comunidad académica.@Les contribucions que recull aquest volum descriuen, des de perspectives multidisciplinars, la utilització de l'anglès com a fenomen global/local en contextos acadèmics. En particular, el volum pren com a referent l'ús de l'idioma en un petit 'microcosmos' universitari i interpreta des de diferents punts de vista teòrics la construcció d'identitats socials i la negociació de significats entre els membres d'aquesta comunitat acadèmica.