Pasión por la Edad Media Entrevista a José Ángel García de Cortázar - Díaz de Durana, José Ramón (Història, 2011)
Este libro reúne, en forma de entrevista, las reflexiones del profesor José Ángel García de Cortázar sobre su itinerario personal y académico como docente e investigador en varias universidades españolas. La obra permitirá apreciar su pasión por la Edad Media y, asimismo, entender su evolución y la de los historiadores de su generación. En estos tiempos de zozobra historiográfica, su aguda y experimentada opinión, formada durante tantos años en la primera línea de la docencia y la investigación, resulta de especial interés tanto para entender el presente de la disciplina, como para comprender su desarrollo.@Aquest llibre reuneix, en forma d'entrevista, les reflexions del professor José Ángel García de Cortázar sobre el seu itinerari personal i acadèmic com a docent i investigador en unes quantes universitats espanyoles. L'obra permetrà apreciar la seua passió per l'edat mitjana i, així mateix, entendre la seua evolució i la dels historiadors de la seua generació. En estos temps de sotsobre historiogràfic, la seua aguda i experimentada opinió, formada durant tants anys en la primera línia de la docència i la investigació, resulta d'especial interès tant per a entendre el present de la disciplina, com per a comprendre el seu desenvolupament.