La poesía temprana de Emily Dickinson Cuadernillos 2 & 3 - Varios autores (Biblioteca Javier Coy d'estudis Nord-Americans, 2012)
Este es el segundo volumen de un proyecto cuyo objetivo es la traducción y lectura crítica de los cuarenta cuadernillos de Emily Dickinson, unas secuencias poéticas cortas que plantean una serie de preguntas fascinantes acerca de las intenciones y los logros artísticos de esta misteriosa autora norteamericana. La traducción de cada cuadernillo va acompañada de un comentario crítico con el fin de explicar los poemas y establecer el papel temático que juega cada una de estas piezas tempranas dentro de la obra global de la poeta.@Aquest és el segon volum d'un projecte que té com a objectiu la traducció i lectura crítica dels quaranta quaderns d'Emily Dickinson, unes seqüències poètiques curtes que plantegen una sèrie de preguntes fascinants sobre les intencions i els èxits artístics d'aquesta misteriosa autora nord-americana. La traducció de cada quadern va acompanyada d'un comentari crític amb la finalitat d'explicar els poemes i establir el paper temàtic que juga cadascuna d'aquestes peces primerenques dins de l'obra global de la poeta.