Marx. Leyendo el Manifiesto del partido comunista (1848) - Ferrer Mas, Anacleto (Filosofía Bachillerato, 2012)
"Después de la Biblia, el ""Manifiesto comunista"" es el texto más editado y traducido. Ninguna obra filosófica tuvo nunca tantos lectores. Esta es una obra maestra de la literatura subversiva de enorme influencia tanto literaria como histórica, que se halla en las antípodas de los libros de filosofía convencionales. El Manifiesto del partido comunista trasciende las barreras históricas del tiempo para ofrecer al lector su mensaje más valioso: la realidad social es fluida. Ninguna reflexión social puede prescindir de las aportaciones que Marx hizo, y que sucintamente están expuestas en esta obra, en un lenguaje vibrante y claro. Sin el lastre de aquellos sistemas políticos que pretendieron apropiarse de él, el pensamiento de Marx resulta hoy imprescindible para analizar estos tiempos de desigualdad globalizada.@Després de la Bíblia, el Manifest comunista és el text més editat i traduït. Cap obra filosòfica no ha tingut mai tants lectors. Aquesta és una obra mestra de la literatura subversiva de gran influència tant literària com històricament, que es troba en les antípodes dels llibres de filosofia convencionals. El ?Manifest del partit comunista? transcendeix les barreres històriques del temps per a oferir al lector el seu missatge més valuós: la realitat social és fluida. Cap reflexió social pot prescindir de les aportacions que Marx va fer, i que succintament estan exposades en aquesta obra, en un llenguatge vibrant i clar. Sense el llast d?aquells sistemes polítics que van pretendre apropiar-se?n, el pensament de Marx resulta avui imprescindible a l?hora d?analitzar aquests temps de desigualtat globalitzada."