Heinrich von Kleist Crisisi y modernidad - Varios autores (Oberta, 2013)
El marco temático de este volumen parte de un concepto de Modernidad literaria en sentido amplio. Presuponiendo que la crisis es un fenómeno inherente a esa incipiente Modernidad, la figura y la obra de Heinrich von Kleist (1777-1811), con su carácter contradictorio y apasionado, se nos muestran más que nunca como un destacado exponente de esta crisis. El presente trabajo ofrece un amplio abanico de contribuciones sobre este autor que ponen de manifiesto toda la complejidad y modernidad de su vida y su obra. Este volumen congrega a un nutrido número de especialistas en la obra de Heinrich von Kleist procedentes de distintas universidades españolas y alemanas, junto a representantes de las últimas tendencias de la crítica literaria. Se ofrece una panorámica de la amplia recepción de que ha sido objeto la obra de este autor, dentro y fuera de las fronteras alemanas.@El marc temàtic d'aquest volum parteix d?un concepte de Modernitat literària en sentit ampli. Pressuposant que la crisi és un fenomen inherent a eixa incipient Modernitat, la figura i l'obra de Heinrich von Kleist (1777-1811), amb el seu caràcter contradictori i apassionat, se'ns mostren més que mai com un destacat exponent d'aquesta crisi. El present treball ofereix un ampli ventall de contribucions sobre aquest autor que posen de manifest tota la complexitat i modernitat de la seua vida i la seua obra. Aquest volum congrega a un nodrit nombre d'especialistes en l'obra de Heinrich von Kleist procedents de diferents universitats espanyoles i alemanyes, al costat de representants de les últimes tendències de la crítica literària. S'ofereix una panoràmica de l'àmplia recepció que ha sigut objecte l'obra d'aquest autor, dins i fora de les fronteres alemanyes.