Melville's Antithetical Muse Reading the Shorter Poems - Djelal, Juana Celia (Biblioteca Javier Coy d'estudis Nord-Americans, 2014)
Este estudio analiza la poética de oposición de Melville y se centra en aspectos locales, temáticos, retóricos y técnicos de los poemas del autor. La tensa relación de Melville con su país ensayada en sus novelas se condensa en la poesía que se analiza aquí. Como poeta, Melville es, por increíble que parezca, una voz que clama en tierra salvaje, con la extensa tradición de los clásicos occidentales y de la Biblia que se repiten en estos poemas. Las obras analizadas en este libro han sido seleccionadas de las tres colecciones de poesía publicadas durante la vida de Melville: Battle-Pieces and Aspects of the War, John Marr and Other Sailors with Some Sea-Pieces y Timoleon Etc. La disensión que emana de este corpus poético subraya el inconformismo de Melville con las expectativas ortodoxas de la América de finales del siglo XIX.@Aquest estudi analitza la poètica d'oposició de Melville i se centra en aspectes locals, temàtics, retòrics i tècnics dels poemes de l'autor. La tibant relació de Melville amb el seu país assajada en les seues novel·les, es condensa en la poesia que s'analitza ací. Com a poeta, Melville és, per increïble que semble, una veu que clama en terra salvatge, amb l'extensa tradició dels clàssics occidentals i de la Bíblia que es repeteixen en aquests poemes. Les obres analitzades en aquest llibre han sigut seleccionades de les tres col·leccions de poesia publicades durant la vida de Melville: Battle-Pieces and Aspects of the War, John Marr and Other Sailors with Some Sea-Pieces y Timoleon Etc. La dissensió que emana d'aquest corpus poètic subratlla l'inconformisme de Melville amb les expectatives ortodoxes de l'Amèrica de finals del segle XIX.