Didáctica de la geometría: el modelo Van Hiele - Corberán Salvador, Rosa María (Educació. Sèrie Materials, 2014)
Los Van Hiele han formulado su teoría partiendo de la consideración de las Matemáticas como actividad y del proceso de aprendizaje como proceso de reinvención.@Els Van Hiele han formulat la seva teoria partint de la consideració de les Matemàtiques com activitat i del procés d'aprenentatge com procés de reinvenció.