Manual de Física Estadística - Mafé Matoses, Salvador (Educació. Sèrie Materials, 2014)
El objetivo de este texto es servir de apoyo al estudiante que sigue un curso básico de Física Estadística, útil también para profesores, especialmente para los que se plantean qué contenidos escoger para el curso. Se trata, pues, de un ?Manual de Física Estadística? con un planteamiento y contenido adecuados a los fines docentes que se persiguen y que ha surgido en conexión directa con la valoración de la docencia de los autores.@L?objectiu d?aquest text és servir de suport a l?estudiant que segueix un curs bàsic de Física Estadística, per bé que pot servir també per a professors, especialment per a aquells que es plantegen quins continguts escollir per a aquest curs. Es tracta, doncs, d?un ?Manual de Física Estadística? amb un plantejament i contingut adequats als fins docents que es persegueixen i que han sorgit en connexió directa amb la valoració de la docència dels autors.