Estructuras de álgebra multilineal - Olivert Pellicer, Joaquín (Educació. Sèrie Materials, 2014)
En este texto se introduce el álgebra a partir de la paradoja de Russell y se construye la teoría de conjuntos y los distintos tipos de números con estructuras que permiten evitarla. El autor se recrea en el desarrollo de las álgebras tensoriales y exteriores introducidas a partir de la estructura de módulo, para continuar con las de espacios vectoriales y álgebras asociativas. Termina la obra con el estudio de las álgebras de Clifford y se obtiene una clasificación de las mismas.@En aquest text s?introdueix l?àlgebra a partir de la paradoxa de Russell i es construeix la teoria de conjunts i els distints tipus de nombres amb estructures que permeten evitar-la. L?autor es recrea en el desenvolupament de les àlgebres tensorials i exteriors introduïdes a partir de l?estructura de mòdul, per a continuar amb les d?espais vectorials i àlgebres associatives. Finalitza l?obra amb l?estudi de les àlgebres de Clifford i s?obté una classificació de les mateixes.