El comercio justo en China Situación actual - Gil Ibáñez, Marta (La Nau Solidària, 2015)
En un contexto de crisis económica y financiera mundial, el Comercio Justo contribuye a detener la creciente desigualdad y sus organizaciones se presentan como una alternativa viable para combatir la pobreza. Este libro se centra en China, un país que, en menos de una década, se prevé que se convierta en la primera potencia económica global. En una perspectiva histórica, el Comercio Justo ha realizado aportaciones a los cambios sustanciales experimentados por las comunidades rurales de Asia. No obstante, todavía se sigue abriendo camino en la conciencia de su público consumidor y en la creación de espacios favorables para los productores. Esta obra aborda el movimiento de Comercio Justo y su situación en China, con el fin de analizar el contexto y las posibilidades de una alternativa justa y responsable al comercio tradicional.@En un context de crisi econòmica i financera mundial, el Comerç Just contribueix a detenir la creixent desigualtat i les seues organitzacions es presenten com una alternativa viable per a combatre la pobresa. Aquest llibre se centra a Xina, un país que, en menys d'una dècada, es preveu que es convertisca en la primera potència econòmica global. En una perspectiva històrica, el Comerç Just ha realitzat aportacions als canvis substancials experimentats per les comunitats rurals d'Àsia. No obstant això, encara se segueix obrint camí en la consciència del seu públic consumidor i en la creació d'espais favorables per als productors. Aquesta obra aborda el moviment de Comerç Just i la seua situació a Xina, amb la finalitat d'analitzar el context i les possibilitats d'una alternativa justa i responsable al comerç tradicional.