Compendio de gramática galega básica - FRÍAS CONDE, Francisco Xavier (Colección de libros electrónicos en Xebook, 2015)
Este manual de gramática está pensado para aqueles que queren ter unha primeira abordaxe á lingua galega, tendo tanto un coñecemento mínimo dela canto nulo, a partir doutra lingua románica. Téntase combinar o rigor coa simplicidade, na forma dunha gramática de uso e consulta do galego contemporáneo.