Compendio de gramática galega básica - FRÍAS CONDE, Francisco Xavier (ES UNED, 2015)
Este manual de gramática está pensado para aqueles que queren ter unha primeira abordaxe á lingua galega, tendo tanto un coñecemento mínimo dela canto nulo, a partir doutra lingua románica. Téntase combinar o rigor coa simplicidade, na forma dunha gramática de uso e consulta do galego contemporáneo.
Keywords: Guías gramaticales y de uso; Guías gramaticales y de uso; Libros electrónicos