BD/32A-Os balnearios de Galicia - Casal García, R. (Colección de libros electrónicos en Xebook, 2013)
Este libro achégase á historia e evolución dos balnearios en Galicia revisitando as súas orixes e convertendo o lector en testemuña do seu desenvolvemento e progresión ata a actualidade. Dende as primeiras manifestacións do culto aos mananciais e as pegadas que, ao longo dos séculos, foron quedando do uso e explotación dos establecementos termais no mundo antigo, as autoras tenden unha ponte entre unha práctica milenaria e o termalismo e a balneoterapia do século xxi, en que se recupera o interese polas propiedades salutíferas dunhas augas únicas e privilexiadas.