Vocabulario Galego-Italiano Hostalería - Domínguez Ferro, Ana María (Colección de libros electrónicos en Xebook, 2013)
A internacionalización da vida cotiá, que impulsa necesidades comunicativas do público en contextos específicos, fai necesaria a creación de ferramentas útiles e actualizadas que permitan unha mellora do sector servizos e de todos os campos relacionados co turismo. Este Vocabulario Galego-Italiano. Hostalería ?primeira entrega dunha serie que abranguerá outros campos de actividade? atende as necesidades concretas do ámbito da hostalería e proporciona aos profesionais do sector unha utilísima e práctica ferramenta para acceder a informacións de primeira necesidade no mundo da hostalería e as relacións turísticas entre Galicia e Italia.