Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Guía básica de bolsillo para...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Guía básica de bolsillo para el profesional de la nutrición clínica /

Bibliographic Details
Main Author: Width, Mary.
Other Authors: Reinhard, Tonia,, Olvera Martínez, Elia,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Barcelona : Wolters Kluwer Health, 2009.
Subjects:
Artificial feeding.
Diet in disease.
Alimentación artificial.
Dietas para enfermos.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=125448
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=125448

Similar Items

  • Manual de nutrición clínica : Hospital Universitario La Paz /
    Published: (2019)
  • Nutrición artificial órgano-específica : desde el hospital hasta el domicilio /
    Published: (2021)
  • Nutrición en la práctica clínica /
    by: Katz, David L,
    Published: (2010)
  • Cocina hospitalaria /
    Published: (2016)
  • Nutrición en el paciente quirúrgico
    by: Tapia Jurado, Jesús.
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_bh2us0q5631nup8bq70bu2sf0p