The future of post-human culinary art : towards a new theory of ingredients and techniques /
Main Author: | Baofu, Peter. |
---|---|
Format: | eBook |
Language: | English |
Published: |
Newcastle upon Tyne :
Cambridge Scholars Pub.,
2012.
|
Subjects: | |
Online Access: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=147026 |
Similar Items
-
Recetas para el buen sexo /
by: Martínez-Esteve, Elena.
Published: (2011) -
El cocinero, el summelier, el ladrón y su(s) amante(s) /
by: Padrón, Frank.
Published: (2017) -
El Manifiesto de los secretos del coito : un manual árabe de afrodisíacos /
by: Al-Shayzarí,
Published: (2020) -
Cocinero sin galones : las recetas de los míos hechas por mí /
by: Oliver Rodes, Miguel.
Published: (2016) -
I Certamen la Cocina de la UNED : literatura y gastronomía /
Published: (2016)