Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Costos aplicados en hotelería...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Costos aplicados en hotelería, alimentos y bebidas /

Bibliographic Details
Main Author: Rodríguez Vera, Ricardo,
Other Authors: García Nares, Azucena,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Ciudad de México : Instituto Mexicano de Contadores Públicos, 2020.
Series:Contabilidad.
Subjects:
Accounting.
Auditing.
Hotels.
Hotels > Accounting.
Auditoría.
Contabilidad.
Hoteles.
Hoteles > Contabilidad.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=174896
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=174896

Similar Items

  • Sistemas de contabilidad y costos en las empresas hoteleras
    by: Garbey Chacon, Norge.
    Published: (2009)
  • Hotelería
    by: Barragán del Río, Luis.
    Published: (2008)
  • Técnicas de gestión y dirección hotelera /
    by: Mestres Soler, Juan
    Published: (2003)
  • Técnicas de gestión y dirección hotelera /
    by: Mestres Soler, Juan
    Published: (1995)
  • El sistema uniforme de cuentas para los establecimientos hoteleros /
    Published: (2015)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...