Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Aislamiento y caracterización...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Aislamiento y caracterización del almidón de maíces pigmentados

Bibliographic Details
Other Authors: Agama-Acevedo, Edith., e-libro, Corp.
Format: Analítica
Language:Spanish
Published: Texcoco : Colegio de Postgraduados, 2005.
Subjects:
Agronomía.
Agronomy.
Agronomia
Artículos electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=19053
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=19053

Similar Items

  • Aislamiento de bacterias ruminales degradadoras del aserrín
    Published: (2002)
  • Caracterización de hábitat del tecolote moteado mexicano
    by: Márquez Olivas, Marcelo.
    Published: (2002)
  • Nixtamalización, elaboración y calidad de tortilla de Maíces de Ecatlán, Puebla, México
    Published: (2004)
  • Caracterización de harinas comerciales de maíz nixtamalizado
    Published: (2002)
  • Caracterización estructural del arn del virus satélite del mosaico del Tabaco
    Published: (2003)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...