Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • La cocina situada :
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

La cocina situada : un diccionario ilustrado para la soberanía alimentaria /

Bibliographic Details
Main Author: Monsonís, Marina,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Barcelona, España : GG, [2021]
Subjects:
Cocina > Diccionarios.
Cocina > Recetas.
Libros electrónicos.
Recetas.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=210892
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=210892

Similar Items

  • Diccionario de cocina y pastelería /
    by: Medina Moreno, Rafael,
    Published: (2023)
  • Cocina curativa : El poder de los alimentos para vencer enfermedades y transtornos /
    by: Best, Andy,
    Published: (2015)
  • La cocina de hoy en España : técnicas, recetas, trucos y más /
    Published: (2013)
  • Cocina en 15 minutos : Platos fáciles, rápidos y sabrosos /
    by: Cookina,
    Published: (2009)
  • Cocina en 30 minutos : Platos fáciles, rápidos y sabrosos /
    by: Cookina,
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_1fvftck028mjhochdg6ifk3mqh