Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Preelaboración y conservació...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Preelaboración y conservación culinarias /

Bibliographic Details
Main Author: Carrón Sánchez, Ambrosio,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: España : Editorial Tutor Formación, 2022.
Subjects:
Gastronomia.
Revistas electrónicas.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=225454
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=225454

Similar Items

  • Preelaboración y conservación culinarias : HOTRO108 /
    by: Caro Sánchez-Lafuente, Antonio,
    Published: (2023)
  • Elaboración de platos combinados y aperitivos : UF0057 /
    by: Ladrón de Guevara, Miguel Ángel,
    Published: (2022)
  • Manual de gestión operativa en alimentos y bebidas /
    by: Rentería, Gabriela,
    Published: (2013)
  • Gastronomía para amar a México /
    Published: (2019)
  • Culinary.
    Published: (2020)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_6vuob2qqkkm7meih1fh3afgqus