Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Elaboración de aceites de oli...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Elaboración de aceites de oliva vírgenes /

Bibliographic Details
Main Author: Moreno Vega, Alberto,
Other Authors: López Gálvez, María Yolanda,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Madrid : Mundi-Prensa, D.L. 2017.
Subjects:
Olivicultura.
Aceite de oliva > Elaboración.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=242199
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=242199

Similar Items

  • Origen y desarrollo de la producción de aceite en la campiña de Jaén en época romana : una lectura desde el territorio de Aurgi /
    by: Serrano Peña, José Luis.
    Published: (2021)
  • El aceite de oliva virgen : tesoro de Andalucía /
    Published: (2009)
  • Manual práctico acerca de la elaboración de los aceites de olivas /
    by: Pequeño, Diego
    Published: (1898)
  • El aceite de oliva valenciano en la Comunidad Europea /
    by: Palao Peña, José
    Published: (1986)
  • La comercialización del aceite de oliva en Andalucía [CD-ROM] /
    by: Rodríguez Alcaide, José Javier 1938-
    Published: (1990)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...