Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • La cocina de hoy en España :
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

La cocina de hoy en España : técnicas, recetas, trucos y más /

Bibliographic Details
Other Authors: Gil de Antuñano, María Jesús,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Madrid : LID Editorial, 2013.
Series:Colección Acción empresarial.
Subjects:
Cocina española > Recetas.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=271426
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=271426

Similar Items

  • La gastronomía en tiempos de Cervantes /
    by: Valles Rojo, Julio, 1945-
    Published: (2017)
  • Cocina española e internacional : HOTR0408 /
    by: Delgado González, Fernanda,
    Published: (2023)
  • Clases de cocina griega : ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ /
    by: Dermitzakis López, Nicol,
    Published: (2021)
  • Cocina italiana /
    Published: (2012)
  • La cocina situada : un diccionario ilustrado para la soberanía alimentaria /
    by: Monsonís, Marina,
    Published: (2021)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_075ibrcong4k17ppt4marhifjf