Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Normas de protocolo en restaur...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Normas de protocolo en restauración : HOTR0409 /

Bibliographic Details
Main Author: Molina Padilla, Carmen de.
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Antequera, Málaga : IC Editorial, 2017.
Subjects:
Hotel management.
Restaurant management.
Industria hotelera.
Gastronomía.
Administración.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=59234
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=59234

Similar Items

  • Supervisión y desarrollo de procesos de servicio en restauración : HOTR0409 /
    by: Río Posada, Jesús del.
    Published: (2017)
  • Técnicas de servicio de alimentos y bebidas en barra y mesa : HOTR0508 /
    by: Ruíz Vázquez, José Antonio.
    Published: (2018)
  • Gestión y control en restauración : HOTR0309 /
    by: Dueñas Nogueras, Juan.
    Published: (2016)
  • Aprovisionamiento en restauración /
    by: Fernández Díaz, Miguel Ángel.
    Published: (2017)
  • Gestión del proyecto de restauración : HOTR0309 /
    by: Torres Arminio, Juan José.
    Published: (2016)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...