Meat balances in OECD member countries : 1959-1972 / Organisation for Economic Co-operation and Development

Formato: Libro
Publicación: París : OCDE, 1974
Descripción física: LXVII, 121 p. ; 30 cm
Clasificación CDU: 31:641 (100) "1959/1972"
* 338.43.01
641:31 (100) "1959/1972"
338.43.01 (100) "1959/1972"
Colección: Document
Materias:
ISBN: 9264011528
LEADER 00915nam a2200277 i 4500
001 000000014508
003 CaOOAMICUS
005 20000107130132.0
008 930217s1974 FRA 001 0 eng c
020 |a 9264011528 
040 |a ULA  |b spa 
080 |a 31:641 (100) "1959/1972" 
080 |a * 338.43.01 
080 |a 641:31 (100) "1959/1972" 
080 |a 338.43.01 (100) "1959/1972" 
110 2 |a Organización para la Cooperación y Desarrollo Económico  |4 aut.  
245 1 0 |a Meat balances in OECD member countries : 1959-1972 /  |c Organisation for Economic Co-operation and Development 
260 |a París  |b OCDE  |c 1974 
300 |a LXVII, 121 p. ; 30 cm 
650 7 |a Carne  |x Producción  |z OCDE  |y 1959-1972  |x Estadísticas  |2 ULA 
830 0 |a Document 
850 |a ULA 
904 |a 1213  |b 11  |c Disponibilidad  |d Fecha  |t 14514  |j 11091 / 338.43.01 ORG mea 
910 2 |a OCDE 
990 |a fran 
990 1 0 |a 91001a  |b 11001a4