Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Alimentos bajos en energía :
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Export Ready — 
Cover Image
QR Code

Alimentos bajos en energía : ¿qué es lo que debemos saber de ellos? /

Bibliographic Details
Other Authors: Bautista Justo, Mayela,, e-libro, Corp.
Format: Analítica
Language:Spanish
Published: Guanajuato : Universidad de Guanajuato, 2005.
Subjects:
Alimentos.
Dietética.
Low-calorie diet.
Low-fat foods.
Fat substitutes.
Artículos electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=102133
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=102133

Similar Items

  • Dietary protein and resistance exercise /
    Published: (2012)
  • Efecto de la adición de extractos de hojas de olivo o palto en la estabilidad termooxidativa de aceites de diferente insaturación /
    by: Jiménez Patino, Paula Andrea.
    Published: (2010)
  • Edible coatings and films to improve food quality /
    Published: (2012)
  • Introducción a la nutrición y dietética clínicas /
    by: Rodríguez Pozo, Ángel,
    Published: (2017)
  • Algunas consideraciones sobre los antecedentes maternos del recién nacido bajo peso
    by: Pérez Guirado, Nora María.
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...