Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Dieta mediterránea :
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Dieta mediterránea : guía práctica de elaboración de recetas según el modelo "Mi plato" /

Bibliographic Details
Main Author: Prieto Gómez, María Isabel,
Other Authors: Segarra Robles, Ana Belén,, Serrano Atienza, Mónica,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Jaén : Universidad de Jaén, 2019.
Series:Guías.
Subjects:
Cooking, Meditarreanean.
Nutrition.
Cocina mediteránea.
Nutrición.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=122654
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=122654

Similar Items

  • Cocina mediterránea /
    Published: (2012)
  • La cocina musulmana de Occidente : historia de la gastronomía arabigoandaluza /
    by: Molina Gómez, Juan Antonio, 1956-
    Published: (2020)
  • Cocina en miniatura /
    by: Díaz, Marisol.
    Published: (2012)
  • De la naturaleza al plato : guía de alimentos y recetas para tu evolución /
    by: Hoz, Javier de la.
    Published: (2019)
  • Dieta mediterránea : pervivencia y salud en personas mayores /
    by: Sierra Berdejo, María José.
    Published: (2017)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...