The Japanese low Fodmap diet manual /
Autor principal: | Uno, Yoshiharu, |
---|---|
Otros autores: | Nakamura, Mami, |
Formato: | eBook |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Newcastle upon Tyne, England :
Cambridge Scholars Publishing,
[2019]
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=125865 |
Ejemplares similares
-
Japanese food for health and longevity : the science behind a great culinary tradition /
por: Murooka, Yoshikatsu, 1942-
Fecha de publicación: (2020) -
Dietary treatment of epilepsy practical implementation of ketogenic therapy /
Fecha de publicación: (2012) -
Diet, brain, behavior practical implications /
Fecha de publicación: (2012) -
Nutrición en la práctica clínica /
por: Katz, David L,
Fecha de publicación: (2010) -
The complete guide to nutrition in primary care
Fecha de publicación: (2007)