Indian agriculture : trends in food grains production /
Autor principal: | Nookathoti, Trinadh, |
---|---|
Formato: | eBook |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Newcastle upon Tyne, England :
Cambridge Scholars Publishing,
2017.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=150499 |
Ejemplares similares
-
Water management, food security and sustainable agriculture in developing economies /
Fecha de publicación: (2013) -
Cereal grains : properties, processing, and nutritional attributes /
por: Serna Saldívar, Sergio R. Othón,
Fecha de publicación: (2010) -
Determinants of productivity in Indian science /
por: Kamesh, A. V. S.
Fecha de publicación: (2010) -
Risk assessment of food supply : a computable general equilibrium approach /
por: Tanaka, Tetsuji.
Fecha de publicación: (2012) -
Modernising agrifood chains in China : implications for rural development /
por: Waldron, Scott A.
Fecha de publicación: (2010)