Las algas que comemos /
Main Author: | Ibáñez, Elena, 1965- |
---|---|
Other Authors: | Herrero, Miguel (Food consultant), |
Format: | eBook |
Language: | Spanish |
Published: |
Madrid :
CSIC : Los Libros de la Catarata,
[2017]
|
Series: | ¿Qué sabemos de? ;
81. |
Subjects: | |
Online Access: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=233785 |
Similar Items
-
Those curious and delicious seaweeds : a fascinating voyage from biology to gastronomy /
Published: (2018) -
Las algas que comemos : nuevas formas de sociabilidad /
by: Ibáñez, Elena.
Published: (2017) -
Algas : glosario ilustrado /
by: Carmona Jiménez, Javier.
Published: (2004) -
Características generales de las algas
by: Osorio, Mario Andrés.
Published: (2009) -
Algas : una introducción a la ficología /
by: Bellorín Romero, Alexis,
Published: (2022)