Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Transición de la alimentació...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Export Ready — 
Cover Image
QR Code

Transición de la alimentación en Bogotá /

Bibliographic Details
Main Author: Martínez Velandia, Luis Ernesto,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Madrid : Bubok Publishing, 2021.
Subjects:
Hábitos alimenticios > Colombia.
Cocina colombiana > Historia.
Bogotá (Colombia) > Vida social y costumbres.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=260283
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=260283

Similar Items

  • Alimentación y cultura
    by: Gómez Posse, Pablo E.
    Published: (2002)
  • Pautas prácticas para una dieta sana : alimentación y juventud /
    Published: (2009)
  • Gastronomía e imperio : La cocina en la historia del mundo /
    by: Laudan, Rachel,
    Published: (2020)
  • Alimentación, creencias y diversidad cutural
    Published: (2015)
  • Manual práctico de cocina para la ciudad y el campo,
    by: Hernández S., Elisa,
    Published: (2013)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...