Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Proteínas y vitaminas
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Proteínas y vitaminas proceso de fermentación /

Bibliographic Details
Main Author: Sánchez, Miguel Angel.
Other Authors: e-libro, Corp.
Format: eBook
Language:Spanish
Published: [Santa Fe, Argentina] : [El Cid Editor | apuntes], [2009]
Subjects:
Proteínas.
Vitaminas.
Fermentación.
Proteins.
Vitamins.
Fermentation.
Proteinas
Fermentacion
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=28187
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=28187

Similar Items

  • Síntesis de proteínas
    by: Becco, Guillermo.
    Published: (2009)
  • Caracterización funcional de la proteína RhoGEF3 : un posible intercambiador de nucleótidos de RhoGTPasas /
    by: Zúñiga Prado, Alejandro Antonio.
    Published: (2010)
  • Efecto sinérgico antioxidante de las vitaminas E y C sobre la lipoproteína de baja densidad en fumadores y no fumadores
    by: Barón, Luz.
    Published: (2004)
  • Las proteínas de los alimentos /
    by: López Fandiño, Rosina,
    Published: (2014)
  • Moléculas biológicas las proteínas /
    by: Ibáñez, María Gabriela.
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...