Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Biotecnología y alimentación...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Biotecnología y alimentación /

Bibliographic Details
Main Author: Morcillo Ortega, Gloria.
Other Authors: Cortés Rubio, Estrella., García López, José Luis.
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Madrid : Universidad Nacional de Educación a Distancia, [2013]
Series:Cuadernos de la UNED.
Subjects:
Alimentos > Seguridad > Biotecnología.
Biotecnología alimentaria.
Ingeniería genética.
Food > Biotechnology.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=48653
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=48653

Similar Items

  • Biotecnología de alimentos
    by: Lucas Carrillo, Emilio Alfredo.
    Published: (2009)
  • Biotecnología
    Published: (2005)
  • Introducción a la biotecnología /
    by: Padilla Blancas, María de los Ángeles.
    Published: (2010)
  • Aspectos aplicados de la biotecnología
    Published: (1999)
  • Percepció social de la biotecnologia = : percepción social de la biotecnología = The social perception of biotechnology /
    Published: (2004)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...