Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Elaboración de platos combina...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Elaboración de platos combinados y aperitivos : UF0057 /

Bibliographic Details
Main Author: Rodríguez Méndez, Paula.
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Madrid : Editorial CEP, 2016.
Series:Manual unidad formativa.
Subjects:
Hospitality industry.
Hotelería.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=51103
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=51103

Similar Items

  • Decoración y exposición de platos : UF 0072 /
    by: Fernández Díaz, Miguel Ángel.
    Published: (2016)
  • Aprovisionamiento de materias primas en cocina : UF0054 /
    by: Sastre Méndez, María.
    Published: (2015)
  • Cocina creativa o de autor : UF 0070 /
    by: Fernández Díaz, Miguel Ángel.
    Published: (2015)
  • Aplicación de normas y condiciones higiénico-sanitarias en restauración transversal : UF 0053 /
    by: García González, Marta.
    Published: (2017)
  • Planificación de itinerarios y conducción del grupo en el medio natural o urbano : UF0730 /
    by: López del Pino, Sergio Jesús.
    Published: (2006)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_61438n6d3e79pik64sl1a7coue