Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Plantas aromáticas gastronóm...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Plantas aromáticas gastronómicas /

Bibliographic Details
Main Author: Mendiola Ubillos, María Ángeles.
Other Authors: Martín Montalbán, José,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Madrid : Mundi-Prensa, 2009.
Subjects:
Aromatic plants.
Gastronomy.
Planta.
Preparación de alimentos.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=55244
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=55244

Similar Items

  • El menjar al Japó /
    by: Gómez Pradas, Muriel.
    Published: (2006)
  • Areas gastronómicas la gastronomía del siglo XXI: una visión técnica del nuevo escenario comercial /
    by: Gularte, Hugo Celso.
    Published: (2009)
  • Huerto de plantas aromáticas /
    by: Kastillo, J.C.
    Published: (2023)
  • La rentabilidad gastronómica : nace, crece y se mantiene en las cocinas /
    by: Kusmin, Otilia.
    Published: (2020)
  • Alimentos y bebidas : su gerenciamiento en hoteles y restaurantes /
    by: Feijoó, José Luis.
    Published: (2018)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...