The emerging global food system : public and private sector issues / edited by Gerald E. Gaull, Ray A. Goldberg

Otros autores: Gaull, Gerald E
Goldberg, Ray A
Formato: Libro
Publicación: New York [etc.] : John Wiley & sons, 1993
Descripción física: XII, 252 p. ; 25 cm
Clasificación CDU: * 338.1(100)
641:338.1 (100)
338.1 (100):641
Materias:
ISBN: 047159072X
LEADER 00816nam a2200253 i 4500
001 000000029995
003 CaOOAMICUS
005 20000107144401.0
008 940214s1993 xuu 001 0 eng c
020 |a 047159072X 
040 |a ULA  |b spa 
080 |a * 338.1(100) 
080 |a 641:338.1 (100) 
080 |a 338.1 (100):641 
245 0 4 |a The emerging global food system :  |b public and private sector issues /  |c edited by Gerald E. Gaull, Ray A. Goldberg 
260 |a New York [etc.]  |b John Wiley & sons  |c 1993 
300 |a XII, 252 p. ; 25 cm 
650 7 |a Alimentos  |x Industria y comercio  |2 ULA 
650 7 |a Globalización 
650 7 |a Politica alimentaria  |2 ULA 
700 1 1 |a Gaull, Gerald E  |4 ede.  
700 1 1 |a Goldberg, Ray A  |4 ede.  
850 |a ULA 
904 |a 2  |b 2  |c Disponibilidad  |d Fecha  |t 29996  |j 338.1 (100) EME