Japanese food for health and longevity : the science behind a great culinary tradition /
Autor principal: | Murooka, Yoshikatsu, 1942- |
---|---|
Formato: | eBook |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Newcastle upon Tyne, England :
Cambridge Scholars Publishing,
[2020]
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=130188 |
Ejemplares similares
-
Advancing medicine with food and nutrients /
Fecha de publicación: (2013) -
The complete guide to nutrition in primary care
Fecha de publicación: (2007) -
Elementos de dietoterapia
por: Ruiz de las Heras, Arantza.
Fecha de publicación: (2010) -
Nutrition essentials for nursing practice /
por: Dudek, Susan G.
Fecha de publicación: (2010) -
Nutrición en la práctica clínica /
por: Katz, David L,
Fecha de publicación: (2010)