The rise of obesity in Europe : a twentieth century food history /

Detalles Bibliográficos
Otros autores: Oddy, Derek J.,, Atkins, Peter J.,, Amilien, Virginie,
Formato: eBook
Idioma:English
Fecha de publicación: London, [England] ; New York, New York : Routledge, 2016.
Materias:
Acceso en línea:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=139413
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504 |a Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. 
588 |a Description based on metadata supplied by the publisher and other sources. 
590 |a Electronic reproduction. Santa Fe, Arg.: elibro, 2020. Available via World Wide Web. Access may be limited to eLibro affiliated libraries. 
650 0 |a Food consumption  |z Europe  |x History  |y 20th century. 
650 0 |a Food habits  |z Europe  |x History  |y 20th century. 
650 0 |a Obesity  |x Social aspects  |z Europe. 
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700 1 |a Oddy, Derek J.,  |e editor. 
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