Sustainable dairy production
"This book offers a comprehensive overview of the state of the art in sustainable dairy production, helping the industry to develop more sustainable dairy products, through new technologies, implementing life cycle analysis, and upgrading and optimization of their current production lines. It a...
Otros autores: | Jong, Peter de, 1965- |
---|---|
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
New York :
Wiley-Blackwell,
2013.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=178089 |
Ejemplares similares
-
Milk and dairy products in human nutrition production, composition, and health /
Fecha de publicación: (2013) -
Milk and dairy products as functional foods /
Fecha de publicación: (2014) -
Industria productora de lácteos "La Vaca Golosa"
por: Prieto Ovalle, Daniel Rodrigo.
Fecha de publicación: (2009) -
El abandono de la ganadería lechera y reconversión productiva en Chipilo, Puebla Disappearance of dairy farms and productive reconversion in Chipilo, Puebla, Mexico /
por: Cervantes Escoto, Fernando.
Fecha de publicación: (2007) -
Postres lácteos (UF1285) /
por: Agyre Consulting S. L.
Fecha de publicación: (2013)