Dictionary of flavors

Detalles Bibliográficos
Autor principal: De Rovira, Dolf A.
Formato: Electrónico
Idioma:English
Fecha de publicación: Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2008.
Edición:2nd ed.
Materias:
Acceso en línea:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=178510
LEADER 01198nam a2200313Ia 4500
001 ELB178510
003 FINmELB
005 20200520144314.0
006 m o d |
007 cr cn|||||||||
008 080825s2008 iaua sd 000 0 eng d
020 |z 0813821355 (alk. paper) 
020 |z 9780813821351 (alk. paper) 
035 |a (OCoLC)232976045 
040 |a FINmELB  |c FINmELB  |d FINmELB 
050 4 |a TP418  |b .D4 2008 
100 1 |a De Rovira, Dolf A. 
245 1 0 |a Dictionary of flavors  |h [electronic resource] /  |c Dolf De Rovira, Sr. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Ames, Iowa :  |b Wiley-Blackwell,  |c 2008. 
300 |a ix, 722 p. :  |b ill. 
588 |a Description based on metadata supplied by the publisher and other sources. 
590 |a Electronic reproduction. Santa Fe, Arg.: elibro, 2021. Available via World Wide Web. Access may be limited to eLibro affiliated libraries. 
650 0 |a Flavoring essences  |v Dictionaries. 
650 0 |a Food industry and trade  |v Dictionaries. 
655 4 |a Electronic books. 
797 2 |a elibro, Corp. 
856 4 0 |u https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=178510 
950 |a eLibro English