Dictionary of flavors
Autor principal: | De Rovira, Dolf A. |
---|---|
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Ames, Iowa :
Wiley-Blackwell,
2008.
|
Edición: | 2nd ed. |
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=178510 |
Ejemplares similares
-
Biotechnology in flavor production /
Fecha de publicación: (2016) -
Dictionary of race, ethnicity and culture /
Fecha de publicación: (2003) -
The Routledge dictionary of Judaism
por: Neusner, Jacob, 1932-
Fecha de publicación: (2004) -
Dictionary of media and communications /
por: Danesi, Marcel, 1946-
Fecha de publicación: (2009) -
Historical dictionary of the Reformation and counter-Reformation /
por: Hillerbrand, Hans J.
Fecha de publicación: (2000)