Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Gastronomía y turismo :
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Export Ready — 
Cover Image
QR Code

Gastronomía y turismo : una reflexión cultural /

Bibliographic Details
Other Authors: Nieto Mejía, Alvelayis,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Bogotá : Fundación Universitaria San Mateo, 2020.
Series:Colección libros resultado de investigación.
Subjects:
Gastronomy.
Tourism.
Gastronomía.
Turismo.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=187935
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=187935

Similar Items

  • Areas gastronómicas la gastronomía del siglo XXI: una visión técnica del nuevo escenario comercial /
    by: Gularte, Hugo Celso.
    Published: (2009)
  • La cocina de Cómetelo : con nuevas recetas y el sabor de nuestra tierra /
    by: Sánchez, Enrique,
    Published: (2021)
  • Gasterea o los secretos deleites del gusto /
    by: Álvarez Cordero, Rafael.
    Published: (2009)
  • Bocaditos en palabras /
    by: Audero, Graciela.
    Published: (2014)
  • Gastronomía, hotelería y turismo : sostenibilidad e inclusión /
    Published: (2018)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...