Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Avances en ciencia e ingenieri...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Avances en ciencia e ingeniería de alimentos /

Bibliographic Details
Other Authors: Lazo Vélez, M. A.,, Rosales Medina, M. F.,, Caroca Cáceres, R. S.,, Cornejo Zúniga, F. M.,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Cuenca : Universidad del Azuay, 2018.
Subjects:
Alimentos.
Ciencia de alimentos.
Ingeniería de alimentos.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=233817
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=233817

Similar Items

  • Operaciones unitarias en la ingeniería de alimentos
    by: Ibarz, Albert.
    Published: (2005)
  • Encapsulación de aditivos para la industria de alimentos
    by: Sandoval Aldana, Angélica.
    Published: (2004)
  • Alimentos Argentinos.
    Published: (2005)
  • Alimentos Argentinos.
    Published: (2005)
  • Alimentos Argentinos.
    Published: (2002)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...