Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Mataderos frigoríficos /
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Export Ready — 
Cover Image
QR Code

Mataderos frigoríficos /

Bibliographic Details
Main Author: Rebak, Gladis Isabel,
Other Authors: Patiño, Exequiel María,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Corrientes : Moglia Ediciones, 2017.
Subjects:
Elaboración de Alimentos.
Industria de la Carne.
Mataderos.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=262950
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=262950

Similar Items

  • Diseño de la planta de un matadero de ovinos
    by: Cortes Molina, Cesar Augusto.
    Published: (2009)
  • Tecnología y ciencia de la carne de animales rumiantes /
    Published: (2014)
  • Prevención de riesgos laborales, sector Servicios : riesgos específicos del trabajo de carniceros /
    Published: (2014)
  • Dry-cured meat products
    by: Toldrá, Fidel.
    Published: (2002)
  • El matadero de Zaragoza : la calidad y la comercialización del cordero /
    by: López Ontiveros, Agustín
    Published: (1976)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...